Verzending - Levering
Voor 14u besteld - morgen in huis
Bij Festivalking kan je rekenen op een super snelle levering. Als je de bestelling afrondt voor 14 uur, wordt je bestelling de volgende dag bij je afgeleverd. Bestel je na 14 uur, kan je de bestelling 2 dagen later verwachten. 

Deze voorwaarden gelden zowel voor België als Nederland.

(Voorbeeld: je hebt op maandagvoormiddag een tent besteld, deze zal dinsdag worden geleverd. Indien je de tent op maandagavond hebt besteld, wordt deze woensdag geleverd.)

Alle producten in voorraad
Festivalking beheert alle producten in een eigen magazijn, we kunnen je dus garanderen dat alle producten die op de site staan ook effectief in voorraad zijn. Geen onverwachte lange wachttijden dus.

Gratis verzending boven 50€
Als je bestelling meer dan 50€ bedraagt, betaal je geen verzendkosten. Als je voor meer dan 50€ in je winkelmandje hebt liggen krijg je tijdens het bestelproces automatisch de optie ‘Gratis verzending’. Vergeet deze niet aan te klikken.

Aan huis bezorgd door DPD
Festivalking werkt reeds verschillende seizoenen samen met koerierdienst DPD. Dit Duitse bedrijf brengt onze pakketjes rond in heel Europa, tot aan de deur van onze klanten. Het enige wat je hoeft te doen is de deur openen en je pakketje in ontvangst nemen.

DPD is al een aantal jaren een referentie op het gebied van pakket bezorging. Snelle, correcte en kwaliteitsvolle leveringen van uw goederen is dan ook hun missie.