Oordopjes

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Goede oordopjes zijn onmisbaar voor iedereen die regelmatig festivals, concerten en fuiven bezoekt. Langdurige blootstelling aan luide muziek kan tot permanente gehoorschade leiden, dus goede gehoorbescherming is belangrijk. Op veel festivals en concerten worden tegenwoordig wel gratis oordopjes uitgedeeld, maar deze goedkope oordopjes zorgen voor een doffe klank.

Bij Festivalking kun je verschillende goedkope doorzichtige oordopjes met vlakke geluidsdemping kopen. Dit betekent dat alle tonen gelijk gedempt worden, waardoor de muziek minder luid klinkt, maar niet minder goed. Doordat ze doorzichtig zijn zie je ze bovendien niet zitten. Alle doorzichtige oordopjes hebben we in 2 maten, zodat je de maat kan nemen die het meeste draagcomfort biedt. Deze oordopjes komen in fijne draagzakjes, doe je in het begin van de avond in en je vergeet dat je ze in hebt. Maar je wordt wel wakker zonder piepende oren! Het zijn trouwens dit type oordopjes dat muzikanten en DJ's ook dragen.

Daarnaast bieden we ook enkele andere goedkope schuim oordopjes aan, die tot doel hebben zoveel mogelijk omgevingsgeluid te dempen (de Rockman oordopjes en de oordopjes in de Jersey reisset). Die zijn bedoeld om 's nachts of onderweg te kunnen slapen. Vooral op een festivalcamping kun je eigenlijk niet zonder!