Tent verlichting

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Je kent het wel, 's nachts in het donker in je tent je tandenborstel niet kunnen vinden. En je kan niet tegelijk je gsm vasthouden en in je tas grabbelen. Goede tent verlichting is noodzakelijk en hier bij Festivalking bieden we je de handigste verlichting:

Camping lantaarns
Een camping lantaarn kun je zowel ophangen in je tent als gebruiken als verlichting wanneer je vb. je tanden gaat poetsen. Een camping lantaarn zet je neer of hang je op, bijvoorbeeld in de nok van je tent.

Tent spot met ventilator
Deze tent verlichting hang je in de nok van je tent, en biedt zowel verlichting als verluchting. De ventilator zorgt voor luchtdoorstroming en houdt je tent wat fris. Want geef nu toe, wie wordt er graag z'n tent uitgekookt als de zon opkomt?

Magnetische tent spots
Deze kleine spots zijn magnetisch en bevestig je daarom gemakkelijk aan de binnen- of buitenkant van je tent. Ondanks de kleine afmeting bevatten ze veel LED lampjes waardoor ze toch veel licht geven!

Haringen met LED verlichting
Om het gebied rond je tent te verlichten en te vermijden dat je over de haringen struikelt, kun je haringen met ingebouwde led verlichting kopen. Deze geven een gezellig licht rond je tent.