2 persoons tenten

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Een 2-persoons tent is een tent waarin je gezellig met 2 kunt slapen. Sommige 2-persoonstenten hebben een luifel. Dat is wel handig wanneer je veel bagage bij hebt, of je bagage gewoon veilig en droog wilt bijhouden zonder aan slaapruimte te moeten inboeten. Ben je met 2 personen en heb je veel bagage? Overweeg dan om een 3-persoons tent te nemen voor extra slaapcomfort. Denk daarnaast ook na of je een popup tent wilt. Deze zijn extra makkelijk om op te zetten.

Of je nu naar een festival of camping gaat, een tent moet lichtgewicht en toch stevig zijn. Ons aanbod aan lichtgewicht 2 persoons tenten bestaat uit goedkope tenten die een goede bescherming bieden, niet veel plaats in je bagage innemen, weinig wegen en gemakkelijk op te zetten zijn.

De 2-persoons tenten in het aanbod van Festivalking zijn van de merken YellowStone, Gelert en High Peak. Deze merken bieden een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Met tientallen jaren ervaring in de camping business weten deze merken perfect hoe ze een goedkope maar degelijke tent moeten maken.