Luchtbedden / Luchtmatrassen / Matjes

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Op zoek naar een geschikt luchtbed of opblaasbaar matje? Festivalking helpt je de juiste keuze te maken. Denk even na over volgende eigenschappen van je luchtbed:

Dikte van het luchtbed
Schuimen matjes zijn maar ongeveer een centimeter dik, en liggen daarom weinig comfortabel. Een (zelf) opblaasbaar matje kan je al een centimeter of 5 dikte bieden. Daarnaast zijn er ook nog de echte luchtbedden, die tot wel 10 centimeter dik kunnen zijn. Hoe dikker het luchtbed, hoe zachter je ligt. Zeker wanneer je op je zij slaapt, is een dikker luchtbed aan te raden, omdat je anders met je zij snel op de grond ligt. Hoe dikker het luchtbed, hoe zwaarder het is.

Hoe opblazen?
Zelf opblazende matjes blazen zichzelf op tot een zeker volume, en zijn daarna nog met de mond bij te blazen indien gewenst. Gewone luchtbedden dien je volledig zelf op te pompen. Dit kan je oftewel met je mond doen, of met een pomp. Festivalking biedt enkele modellen luchtbedden aan met een ingebouwde pomp, en natuurlijk kun je hier ook losse pompen kopen.

Één of tweepersoons?
Slaap je graag alleen of verwacht je bezoek? We bieden zowel éénpersoons luchtbedden aan als luchtbedden waar je met 2 of 3 op kunt liggen. Deze grote luchtbedden passen leuk in een 3persoons tentje, en dan ligt iedereen zacht.