Online betalen

 

Voor de elektronische betalingen welke gedaan worden via Festivalking werken wij samen met Mollie, een payment service provider die betaaloplossingen biedt voor websites en webshops. Alle betalingen gebeuren uitermate veilig.

Festivalking voorziet je van de volgende betalingsmogelijkheden bij het afrekenen:

BANCONTACT/MISTER CASH
Bancontact / Mister Cash is de betaalmethode die het mogelijk maakt om in België direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken. 

IDEAL
iDeal is de betaalmethode die het in Nederland mogelijk maakt om direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Nederlandse banken. Er zijn in Nederland in middels meer dan 13.000 webwinkels die betalen met iDEAL als betaalmethode aanbieden.

VISA
Met zo’n 1,7 miljard kaarthouders en een veelvoud hiervan aan transacties is VISA veruit de grootste creditcarduitgever ter wereld. Samen met MasterCard is VISA goed voor het astronomische aantal van 62 miljard transacties per jaar. Oftewel: 1.971 Visa en MasterCard transacties per seconde!

MASTERCARD
Met wereldwijd maar liefst 959 miljoen kaarthouders is MasterCard Worldwide de op één na grootste creditcardaanbieder ter wereld. Alleen VISA steekt hier nog boven uit. In Nederland is MasterCard met 4,2 miljoen MasterCard-bezitters de grootste cerditcardaanbieder.

PAYPAL
PayPal is een online betaalservice die in Nederland snel aan populariteit wint en internationaal door miljoenen mensen gebruikt wordt voor online betalingen tussen personen onderling en bedrijven. Sinds kort zijn ook PayPal betalingen via de mobiele telefoon mogelijk.

GIROPAY
Giropay is een online betaalmethode die zich richt op de Duitse markt. Ook bij betalen met giropay hoeft de consument zich niet vooraf te registeren, wordt er betaald via de vertrouwde bankomgeving en zijn de persoonsgegevens op dezelfde manier goed beveiligd. Een must in Duitsland!

SOFORTBANKING
Sofortbanking is een eenvoudig te gebruiken, rechtstreekse betalingsprocedure met de hoge veiligheidsstandaard van online banking. Sofortbanking is de enige Europese betaalmethode die bankonafhankelijk is en de consument naar de eigen bankomgeving leidt bij betaling.

PAYSAFECARD
Zoals je een prepaidkaart hebt voor je telefoon, heb je een paysafecard voor op het internet. De paysafecard wordt verstrekt in de vorm van een kasticket voorzien van een pincode met 16 cijfers. Klik hier voor een voorbeeld van een paysafecard. Paysafecards zijn verkrijgbaar voor EUR 10, EUR 25, EUR 50 of EUR 100.